Grødem Fjellkvannveien - Utsolgt!

9 flotte prosjekterte boliger - Praktisk innredet. Garasje/Carport - Nøkkelferdig - Sentralt og landlig

Tomtespesialisten AS ervervet områdene i  Fjellkvannveien sommeren 2011. Etter en prosess med utarbeidelse av planer og offentlige godkjenninger, ble området klargjort for 9 boligenheter. 
Tomtespesialisten AS fikk området opparbeidet til byggeklare tomter sammen med Tunge Maskin AS som utførende graveentreprenør. Videre fikk Grødem AS fikk tilført 5 tomter og bygget ut disse i 2013/2014 med eneboliger i rekke på 132m2

Grødem var ved starten av prosjekte en sjelden,og for mange en litt ukjent perle, i vår region. En fantastisk beliggenhet bare et sukk fra fjorden og helt på randen av Stavanger og Randaberg. Med bil er det 5 minutter til Randaberg, 15 minutter til Stavanger og rause 20 minutter til Forus. Med egen båt har du hele Ryfylke å forsyne deg av. 

Familieboliger
To etasjer.  fra 132m2  m².

De nye familieboligene på Grødem er bygget i trygge og etablerte omgivelser. Her finnes barnehage like ved, og skole bare en rusletur unna. Store og små kan boltre seg med lekeplass, skog og trær og knauser og utmark. Båthavna like ved innbyr til både fisking og plasking.
 

Fakta

STED: Grødem
KOMMUNE: Randaberg
ADRESSE:Fjellkvannveien
Type: eneboligerirekke
ENHETER:9

Kontakt