Grødem Fjellkvannveien - trinn1 - Utsolgt

9 flotte prosjekterte boliger - Praktisk innredet. Garasje/Carport - Nøkkelferdig - Sentralt og landlig

Kanskje regionens best skjulte hemmelighet?

Tomtespesialisten AS ervervet områdene i  Fjellkvannveien sommeren 2011.  Etter en prosess med utarbeidelse av planer og offentlige godkjenninger, ble området klargjort for 9 boligenheter. 
Tomtespesialisten AS fikk  området opparbeidet til byggeklare tomter  sammen med Tunge Maskin AS som utførende graveentreprenør..
Videre fikk Grødem AS fikk tilført 5 tomter og bygget ut disse i 2013/2014, med eneboliger i rekke på 132m2

Grødem var ved starten av prosjekte en sjelden, og for mange en litt ukjent perle i vår region. Litt rart i grunn når man tenker på den fantastiske beliggenheten; bare et sukk fra fjorden og helt på randen av Stavanger og Randaberg.
Med bil er det 5 minutter til Randaberg, 15 minutter til Stavanger og rause 20 minutter til Forus. Med egen båt har du hele Ryfylke å forsyne deg av. Det ble en mulighet av de helt sjeldne i vår region og interessen lot ikke vente! på seg. 5 av det 9 enhetene ble solgt til sluttkunde, og bygget ut i løpet av 2013/2014.

Familieboliger
To etasjer.  fra 132m2  m².

Bra folk. Bra etablert. Bra beliggenhet.

Livet er herlig på Grødem
De nye familieboligene på Grødem er bygget i trygge og etablerte omgivelser. Her finnes barnehage like ved, og skole bare en rusletur unna. Store og små kan boltre seg med lekeplass, skog og trær og knauser og utmark. Båthavna like ved innbyr til både fisking og plasking.

Det er nå 4 boliger igjen på 132m2   med 4 soverom, 2 bad, dobbel carport, dobbel gjesteparkering ( se under kategori klar for salg)

Fakta

STED: Grødem
KOMMUNE: Randaberg
ADRESSE:Fjellkvannveien
Type: eneboligerirekke
ENHETER:9

Kontakt