Grødem Fjellprydveien - Utsolgt

En unik sjanse for de som drømte om å bo nær havet, naturen og byen (4 familieboliger igjen)

Kanskje regionens best skjulte hemmelighet

Tomtespesialisten AS ervervet områdene i  Fjellprydveien sommer 2011.  Etter en prosess med utarbeidelse av planer og offentlige godkjenninger, ble det nye 11 enheter på disse to områdene.  Tomtespesialisten AS fikk  området opparbeidet til byggekalre tomter  sammen med Tunge Maskin AS.
Jadarhus AS  fikk tilført tomter og bygget ut disse i 2013/2014.

Grødem var ved starten av prosjekte en sjelden, og for mange en litt ukjent perle i vår region. Litt rart i grunn når man tenker på den fantastiske beliggenheten; bare et sukk fra fjorden og helt på randen av Stavanger og Randaberg.
Med bil er det 5 minutter til Randaberg, 15 minutter til Stavanger og rause 20 minutter til Forus. Med egen båt har du hele Ryfylke å forsyne deg av. Det ble en mulighet av de helt sjeldne i vår region og interessen lot ikke vente! på seg. 18 av det 22 enhetene ble solgt til sluttkunde og bygget ut i løpet av de to neste årene.

Familieboliger
To etasjer.  fra 155,4 m².

Bra folk. Bra etablert. Bra beliggenhet.

Livet er herlig på Grødem
De nye familieboligene på Grødem er bygget i trygge og etablerte omgivelser. Her finnes barnehage like ved, og skole bare en rusletur unna. Store og små kan boltre seg med lekeplass, skog og trær og knauser og utmark. Båthavna like ved innbyr til både fisking og plasking.

Det er nå 4 boliger igjen på 132m2   med 4 soverom, 2 bad, dobbel carport, dobbel gjesteparkering på øverste boligområde.

Fakta

STED: Grødem
KOMMUNE: Randaberg
Type: eneboliger
UTBYGGER: Jadarhus
UTBYGGER:

Kontakt

Leif Undheim
Daglig leder
Telefon: 98 23 07 73