Grødem - Fjellkvannveien - 4 Eneboliger.

For salg nå!

Kanskje regionens best skjulte hemmelighet
 
Tomtespesialisten AS ervervet områdene i  Fjellprydveien sommer 2011.  Etter en prosess med utarbeidelse av planer og offentlige godkjenninger, ble det mange nye eneboligtomter og noen tomter for kjedet bolig.
 
Grødem var ved starten av prosjekte en sjelden, og for mange en litt ukjent perle i vår region. Litt rart i grunn når man tenker på den fantastiske beliggenheten; bare et blikk fra fjorden, og helt på randen av Stavanger og Randaberg.
Med bil er det 5 minutter til Randaberg, 15 minutter til Stavanger og rause 20 minutter til Forus. Med egen båt har du hele Ryfylke å forsyne deg av. Det ble en mulighet av de helt sjeldne i vår region og interessen lot ikke vente! på seg. 18 av det 22 enhetene ble solgt til sluttkunde og bygget ut i løpet av de to neste årene.
 
Nå kommer nye familieboliger med spenstig arkitektur.
Tre etasjer. Fra ca 190 m² BRA.
 
Bra folk. Bra etablert. Bra beliggenhet.
 
Livet er herlig på Grødem
De nye familieboligene på Grødem er bygget i trygge og etablerte omgivelser. Her finnes barnehage like ved, og skole bare en rusletur unna. Store og små kan boltre seg med lekeplass, skog og trær og knauser og utmark. Båthavna like ved innbyr til både fisking og plasking.
 
Vi har spart igjen litt av de beste området for å klargjøre dette til  4 eneboliger  på ca. 190m2 BRA   med 5 soverom, 3 bad, dobbel carport og dobbel gjesteparkering på øverste boligområde.

Prosjektet er ute for salg nå! Mer info her. 
 

Fakta

STED: Grødem
KOMMUNE: Randaberg
ADRESSE:Fjellkvannveien 5-11

Kontakt