Kun 1 leilighet igjen!

Tjøtta Gard - Brynes beste vestkant. 


Langhusene er leiligheter med en arkitektonisk stil ulikt noe annet på Bryne. Presenteres av Eiendomsmegler Vest - Nybygg i samarbeid med utbygger Tomtespesialisten - arkitektegnet av Ramp Arkitekter.
langhusene-v1b-02

Området

Like ved, samtidig en behagelig avstand unna kjernen

Velkommen til Langhusene på Tjøtta Gard - Brynes beste vestkant! Tjøtta Gard er den nye forstaden til Bryne.
Langhusene%20prospekt_V3
Skjermbilde%202020-09-10%20kl_%2012_28_09
Som nærmeste nabo finner du Coop Extra og Coop Mega. Her er du sikret et skikkelig godt utvalg til helgemiddagen og perfekt når du inviterer til et godt lag i ditt nye hjem. Fire minutter unna på sykkel er du i Bryne sentrum, ved M44 og en rekke opplevelser!

Området er allerede svært godt opparbeidet, og mer vil komme. På alle grøntfelt vil det bli lekeplasser med en rekke kjekke attraksjoner for store og små. På Tjøtta Gard bor du godt, tilrettelagt for ulike livsfaser.

Boligene

C_5_final

Her får du en god tilværelse hvor du slipper å bo trangt

I Langhusene har du akkurat passe avstand til naboer, bykjernen og naturområder. Å bo i Langhusene vil gi deg en fantastisk frihet!
Leilighetene er nøye planlagt med tanke på å tilpasses deg som skal bo der - uansett hvem du er, og hvilken fase av livet du befinner deg i. Les mer om leilighetene, planløsninger og valg som er gjort, med deg i tankene i avsnittet under fra arkitekten.
langhusene-v1b-02
ramp-black

Les arkitektens beskrivelse av Langhusene

Å planlegge en bolig for mennesker man ikke har møtt kan være skremmende, men samtidig en veldig spennende oppgave....
C_6_final
Tor%20Grims7C5764D6-E52F-495A-88D8-84E43BD11D09

Tor Grimstvedt / Arkitekt Langhusene


Selv om mange av hovedpremissene for en bolig er sammenfallende, er forventingene og behovene individuelle. Man vil også se at våre behov endres gjennom livets forskjellige faser. Vår tilnærming til designoppgaven er å forsøke å gjenkjenne flest mulig av våre daglige behov, for så å finne løsninger for disse.

Soverom

Man skal kunne forvente mer av et hovedsoverom en et soverom nummer to. Vi forsøker alltid å avsette tilstrekkelig areal slik at man får anledning til å innrede med en oppgradert «walk in» garderobe. I tillegg er det veldig kjekt med direkte adkomst til baderommet. Dette er løsninger man normalt finner i større, påkostede eneboliger, men vi ønsker å tilby disse kvalitetene også i vårt leilighetsprosjekt Langhusene

Bygget

Langhusene er tegnet med et lite antall leiligheter - du finner kun 15 i hvert Langhus. Dette er en ekstra kvalitet, da mye som bygges i dag ofte har et høyere antall pr. bygg. Her får du en god tilværelse hvor du slipper å bo trangt, samtidig som et lite antall også gir deg en større mulighet til å bli kjent med dine nye naboer, og potensielt skape nye vennskap. 

Inngangsparti

Basert på våre klimatiske forhold vet vi at det er behov for flere typer ytterklær. Det må derfor avsettes rikelig med plass for oppbevaring av jakker og sko. I tillegg kan det være fint med en benk man kan sitte på for å knytte sko og en hylle for oppbevaring av nøkler og vesker. Muligheten for individuell tilpasning er noe vi har fokus på gjennom hele planleggingsprosessen, for ingen kjenner din livsstil bedre enn deg selv.
SE INTERIØRBILDER

Fasadene

Vi har forsøkt å gi byggene et rent, elegant og tidløst uttrykk. Materialpaletten består hovedsakelig av stående, rektangulær trekledning i lys utførelse kombinert med mørke, matte fasadeplater. De mørke fasadeplatene benyttes i inntrykte partier for å skape dybde og for å artikulere bygningsvolumet. I tillegg benyttes vertikale eikespiler for å annonsere inngangene til byggene.

Når man jobber med design er det fristende å hive seg på de siste trendene, men arkitektur bør være mer varig enn et klesplagg. Våre arbeider er basert på analyse og logikk, for logikk blir aldri umoderne.

Uterom

Gode og rause uterom er viktig når man bor i leilighet. Målsetningen er alltid å oppnå flest mulig soltimer på balkongen, spesielt på ettermiddag og kveld. Samtidig er det praktisk med tak over balkongen slik at døren kan stå åpen uten fare for å få regn inn. «Sømløs» kontakt mellom inne og ute gjør at balkongen oppleves som en utvidelse av stuen og gir følelse av romslighet. For å imøtekomme lagringsbehovet på balkongen er alle leiligheten utstyrt med putebod. Alternativet er at putene blir liggende i en haug i stuen, like innenfor døren. Noen kan leve med en slik situasjon, men for mange oppfattes dette som rot.

Soner

For å kunne tilby fleksibel og rasjonelle boliger er forholdet mellom gangakser og møbelsoner viktig. Gangakser er nødvendig for forflytning, men dersom dette ikke planlegges godt vil det «stjele» verdifullt areal samtidig som man mister møbelsoner. Når man «investerer» i en gangakse er målet å skape møbelsoner på begge sider av aksen. I stue og kjøkken skiller vi ofte mellom den «store» og den «lille» møbelsonen. Med den «store» møbelsonen menes spisebord og salong, mens den «lille» er reoler, hyller og tv, møbler som normalt kan monteres mot en vegg. Dette er årsaken til at gangaksen ofte ligge asymmetrisk plassert i rommet.

boligvelger

Nr101
BRA65,5 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr103
BRA82 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr104
BRA82 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr106
BRA65,5 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr201
BRA114,6 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr202
BRA82 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr204
BRA82 m²
Sov2(3)
Balkong/Terr.14,6 m²
Nr204
BRA46,6 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr205
BRA65,5 m²
Sov2
Balkong/Terr.12,3 m²
Nr302
BRA87 m²
Sov3
Balkong/Terr.20,1 m²
Nr302
BRA127,9 m²
Sov2
Balkong/Terr.21,5 m²
Nr303
BRA112,9 m²
Sov4
Balkong/Terr.20 m²
Nr303
BRA135,7 m²
Sov2
Balkong/Terr.26,9 + 8,2 m²
SE EKSTERIØRBILDER
Tomtespesialisten_sekund%C3%A6r%20logo_original_CMYK

En solid og lokal utbygger

Tomtespesialisten AS har solid faglig kunskap, og forankring på Bryne. De har lenge vært en viktig bidragsyter for det nye området på Tjøtta Gard. De kjenner den lokale byggebransjen godt og er et ekstra trygt og godt valg.
 
Leif

Kontakt megler

EMVEST-9%20(1)
Nina Sandvik
934 04 720
Cecilie Grimsrud
958 93 290
eiendomsmeglerVest
Meld din interesse og få mer informasjon fra våre meglere - sikre deg din leilighet i dag! Du kan også avtale privatvisning på tomt.
tomtespesialiten_logo
ramp-hvit