scroll

Kun 3 ledige leiligheter igjen!

Moderne leiligheter med praktiske løsninger

Klart for overtakelse i dag.


Langhusene er leiligheter som er perfekt for deg som ønsker et stilfult og komfortabelt hjem med kort avstand til butikker, sentrum og barnehage.
Presenteres av Eiendomsmegler Vest - Nybygg i samarbeid med utbygger Tomtespesialisten - arkitektegnet av Ramp Arkitekter.

Meld deg på visning

Neste visning tirsdag 23 januar kl 16-17

Boligvelger

Trinn 1

Trinn 2

Nr302
BRA87 m²
Sov2
Balkong/Terr.20.1 m²
Nr103
BRA82.1 m²
Sov2
Balkong/Terr.16.5 m²
Nr104
BRA82.1 m²
Sov2
Balkong/Terr.16.5 m²
SE INTERIØRBILDER

Fasadene

Byggene har et rent, elegant og tidløst design. Materialene består hovedsakelig av stående, rektangulær trekledning i lys utførelse kombinert med mørke, matte fasadeplater. I tillegg er det vertikale eikespiler i alle inngangene inn til byggene.
 

Uterom

Gode og rause uterom er viktig når man bor i leilighet. Vårt mål er alltid å oppnå flest mulig soltimer på balkongen, spesielt på ettermiddag og kveld. Samtidig er det tak over balkongen slik at døren kan stå åpen uten fare for å få regn inn. «Sømløs» kontakt mellom inne og ute gjør at balkongen blir en utvidelse av stuen.

Alle leilighetene er utstyrt med putebod. 

 

Området

Langhusene%20prospekt_V3

Like ved, samtidig en behagelig avstand unna kjernen

Velkommen til Langhusene på Tjøtta Gard - Brynes beste vestkant! Tjøtta Gard er den nye forstaden til Bryne.
Skjermbilde%202020-09-10%20kl_%2012_28_09
Kun en kort spasertur unna finner du både Coop Extra og Coop Mega. Her er du sikret et skikkelig godt utvalg til helgemiddagen, perfekt når du ønsker å inviterer til et godt lag, i ditt nye hjem. Fire minutter unna på sykkel er du i Bryne sentrum. Her finner du kjøpesenteret M44, butikker, restauranter og fantastiske turområder.

Uteområdet er svært godt opparbeidet. På alle grøntfelt er det lekeplasser med en rekke kjekke attraksjoner for store og små. På Tjøtta Gard bor du godt, tilrettelagt for ulike livsfaser.

Boligene

Her får du en god tilværelse hvor du slipper å bo trangt

I Langhusene har du akkurat passe avstand til naboer, sentrum og naturområdene. Å bo i Langhusene vil gi deg en fantastisk frihet og det livet du alltid har ønsket deg! Leilighetene er nøye planlagt med tanke på deg som skal bo der og hvilken fase av livet du befinner deg i.

Les mer om leilighetene og planløsningene i avsnittet under fra arkitekten.
ramp-black

Les arkitektens beskrivelse av Langhusene

Å planlegge en bolig for mennesker man ikke har møtt kan være skremmende, men samtidig en veldig spennende oppgave....
C_6_final
Tor%20Grims7C5764D6-E52F-495A-88D8-84E43BD11D09

Tor Grimstvedt / Arkitekt Langhusene


Selv om mange av hovedpremissene for en bolig er sammenfallende, er forventingene og behovene individuelle. Man vil også se at våre behov endres gjennom livets forskjellige faser. Vår tilnærming til designoppgaven er å forsøke å gjenkjenne flest mulig av våre daglige behov, for så å finne løsninger for disse.

Soverom

Man skal kunne forvente mer av et hovedsoverom en et soverom nummer to. Det er tilstrekkelig med plass slik at man får anledning til å innrede med en oppgradert «walk in» garderobe. I tillegg er det direkte adkomst til badet. Dette er løsninger man normalt finner i større, påkostede eneboliger.

Bygget

Langhusene er tegnet med et lite antall leiligheter - du finner kun 16 i hvert Langhus. Dette er en ekstra kvalitet, da mye som bygges i dag ofte har et høyere antall pr. bygg. Her får du en god tilværelse hvor du slipper å bo trangt, samtidig som et lite antall også gir deg en større mulighet til å bli kjent med dine nye naboer, og potensielt skape nye vennskap. 

Inngangsparti

Det er rikelig med plass for oppbevaring av jakker og sko. I tillegg er det nok plass til en benk man kan sitte på for å knytte sko, og en hylle for oppbevaring av nøkler og vesker. Vi har avsatt nok plass, men det er opp til deg hvilke behov som prioriteres. Ingen kjenner din livsstil bedre enn deg selv.
SE EKSTERIØRBILDER
Tomtespesialisten_sekund%C3%A6r%20logo_original_CMYK

En solid og lokal utbygger

Tomtespesialisten AS har solid faglig kunskap, og forankring på Bryne. De har lenge vært en viktig bidragsyter for det nye området på Tjøtta Gard. De kjenner den lokale byggebransjen godt og er et ekstra trygt og godt valg.
 
Leif

Kontakt megler

EMVEST-9%20(1)
Nina Inman
934 04 720
Cecilie Grimsrud
958 93 290
eiendomsmeglerVest
Meld din interesse og få mer informasjon fra våre meglere - sikre deg din leilighet i dag! Du kan også avtale privatvisning på tomt.
Eiendomsmegler Vest behandler opplysninger som er nødvendige for å komme i kontakt med deg, samt andre formål i henhold til personvernforordningen. Se mer i vår personvernerklæring.
tomtespesialiten_logo
ramp-hvit